About us

GoSleep Pod is a Finnish innovation that has already spread to airports around the world, providing users with privacy and silence 24/7 in the midst of passenger traffic. It is a specially designed, stylish and sleek chair for tired passengers in need of rest, which can also convert into a bed. Hand luggage can be stored safely under the seat during use, and a moveable, breathing shade hides the passengers from the noise and the light of the airport and from the gaze of other passengers. GoSleep Pod provides a perfect place to rest among the hustle and bustle of the airport.

The chairs have USB and main chargers, so personal computers and cell phones can also be charged for your onward journey.

Our Mission

To enhance and optimize the wellness and wellbeing of each and every traveler by providing a unique and innovative rest and relaxation solution.

Go Sleep lyhyesti

GoSleep Oy valmistaa ja myy innovatiivisia ja uniikkeja lepotuoleja, joiden kohdemarkkoina ovat erityisesti lentokentät. Tuotanto on Pieksämäellä.

Euroopan unioni on myöntänyt merkittävän Euroopan Aluekehitysrahaston tuen mm liiketoimintamallien kehittämiseen ja uusien markkinoitten ja mahdollisten yhteistyökumppaneitten kartoittamiseen.

Maailmassa on useita suuria koskemattomia markkinoita. GoSleep haluaa käynnistää esiselvityshakkeen, jolla tutkitaan edellytyksiä nopeaan kasvuun niillä soveltamalla uusia liiketoimintamalleja. Saksan- ja Italiankieliset maat Euroopassa ja USA:n sekä Kanadan ja muutamat Aasian ja Etelä Amerikan markkinat ovat uusia neitseellisiä alueita, joissa ei ole vielä mitään kaupallista GoSleep toimintaa. Markkinoita ei ole ehditty kartoittamaan, vaikka niiden suuri potentiaali on tunnistettu. Tällä hankkeella pyritään erityisesti Saksan- ja italiankielisten Euroopan maitten ja USA:n ja Kanadan markkinoille sekä valikoiduille Etelä Amerikan ja Aasian avainkentille kuten Lima, Panama, Kuala Lumpur, Soul ja Colombo.

GoSleep on luonut uudenlaisen liiketoimintamallin MRR+ (Monthly Recurring Revenue+), jonka avulla uskomme saavuttavamme merkittävää kasvun nopeutumista ja sopimustuoton merkittävän kasvun. Uusi MRR+ -tyyppinen liiketoimintamalli tarkoittaa myös GoSleepin tekemiä osarahoitusinvestointeja toiminnan aloittamiseen. Toisaalta se tarkoittaa myös huomattavasti korkeampaa royalty-tuottoa jatkuvana kassavirtana.  Haluamme kasvaa voimakkaasti lähivuosina.  Tämän tavoitteen saavuttamiseen hankkeella on merkittävä vaikutus.

GoSleep tuotteet ovat saavuttaneet maailmalla suuren suosion ja ennennäkemättömän julkisuuden. GoSleep recliner- ja Flat bed- mallit ovat viimeisintä teknologiaa edustavia Uni/ lepotuoleja, jotka antavat käyttäjälleen yksityisyyttä vaikkapa lyhyttä lepoa varten tuolin laskeutuessa vaakatasoon.

Olemme päässeet hyvään alkuun globaaleilla markkinoilla ja toiminta on käynnissä 14 lentokentällä. Uusina kohteina ovat käynnistyneet useita merkittäviä kenttiä. Liiketoimintamallimme on perustunut aloitusmaksuun ja liikevaihdosta perittyyn kohtuullisen tasoiseen royaltyyn.

Design From Finland Horizon 2020 Euroopan unioni - Euroopan aluekehitysrahasto Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 Achievers 2017