Iglooo Pod

Iglooo Pod on toimistoihin, lentokentille ja odotustiloihin soveltuva tilava podi, joka yhdistää mahdollisuuden työskennellä ja levätä samassa yksityisessä tilassa, suojassa muiden katseilta. Iglooo Podissa on sähköllä toimiva tuoliosa, jonka jalkaosa ja selkänoja nousevat ja laskevat makuu- ja istuma-asentoon.

Nyt voit saada lepoa ja palautumista kiinteällä kuukausihinnalla – tutustu GS Rent-palveluun!

Miten podi toimii?

Asetut podissa istuma-asentoon ja suljet podin vetämällä kattona toimivan rulokannen kiinni. Näin podista tulee täysin suljettu, yksityinen tila. Jos haluat työskennellä hetken ennen lepäämistä, podin seinässä on USB- ja sähköpistokeliitännät sekä kääntyvä pöytä tietokonetta varten. Kun haluat asettua lepäämään, käännät pöydän sivuun ja säädät patjan makuuasentoon. Koska podi on tarkoitettu ensisijaisesti lepäämiseen, sen sisällä ei ole valoja. Tuote on kuitenkin mahdollista varustella valaistuksella.

Jalkopäässä, patjan alla, on avattava säilytystila, jonne voit asettaa henkilökohtaiset tavarasi. Tila on mitoitettu käsimatkatavaralle. Podi ei ole lukittava, eikä sen sisään ole mahdollista jäädä jumiin. Podissa lepäämisen teho perustuu yksityisyyteen: kukaan ei näe sinua eikä tule keskeyttämään lepoasi vahingossa. Auki oleva kansi on merkki siitä, että podi on vapaana seuraavalle käyttäjälle.

Podin kansi avataan ja suljetaan mekaanisesti käsin vetämällä. Rulokansi on hengittävää materiaalia. Podin ilma vaihtuu painovoimaisesti: podin sisäilma pysyy yhtä raikkaana kuin ympäröivän tilan ilma. Kannen rei’itys läpäisee hienoisesti valoa. Kansi ei ole kuitenkaan läpinäkyvä, joten ulkopuolelta ei näe podin sisälle.

Sijoittaminen ja siirtämäinen

Podi on muotoilultaan linjakas ja ajaton. Siksi se sulautuukin hyvin erilaisiin ympäristöihin. Podin kyljet on mahdollista räätälöidä yrityksen omilla väreillä ja teippauksilla. Se on helppo siirtää paikasta toiseen esimerkiksi pumppukärryllä – käytännössä tuote on ”Plug and play”. Podi toimitetaan yleensä aina paikalleen asennettuna.

Kooltaan podit ovat kompakteja ja niitä on mahdollista sijoittaa vierekkäin, lähelle toisiaan. Podit näyttävät hauskoilta sisustuselementeiltä ja herättävät poikkeuksetta myönteistä kiinnostusta.

Turvallisuus ja huolto

Podilla on useiden lentokenttien hyväksymismerkintä, mikä kertoo tiukkojen paloturvallisuuskriteereiden täyttämisestä. Podi avataan ja suljetaan mekaanisesti, se ei ole lukittava, ja hätätilanteessa sen rulokansi irtoaa helposti. Sen patja ja pinnat on helppo pitää puhtaana. Podit valmistetaan Suomessa ja kootaan omassa tehtaassamme.

Tekniset tiedot ja materiaalit

Podin sivupaneelit ovat lasikuitua ja seinät koivuvaneria. Podissa on helposti puhtaana pidettävä keinonahkainen patja ja samasta materiaalista valmistettu niskatyyny.

Koko: Leveys 100 cm x korkeus 162 cm x pituus 240 cm

Paino: 252 kg

Ilmanvaihto: Luonnollinen, painovoimainen ilmanvaihto.

Valmistusmateriaali: Teräsrunko, koivuvaneriseinät, lasikuitusivupaneelit (styreenitön)

Podi toimistossa

Podi 24/7-odotustilassa

Podi lentokentällä

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun organisaatiollesi. Kerro meille muutama sana tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä.