Recovery Pod Pro

Recovery Pod Pro on palautumiseen ja rentoutumiseen tarkoitettu podi. Recovery Podin ominaisuuksien lisäksi Pro-versio on varusteltu matalataajuusvärähtelyä tuottavalla Neurosonic-patjalla. Matalataajuusvärähtely vaikuttaa ihmisen autonomiseen hermostoon. Patjan eri ohjelmilla voidaan auttaa käyttäjää mm. palautumaan stressistä, helpottamaan unihäiriöitä ja palautumaan nopeammin urheilusuorituksista. Podissa on mahdollista valita erilaisia ohjelmia rentoutumiseen, palautumiseen, aktivointiin ja tehonokosiin.

Nyt voit saada lepoa ja palautumista kiinteällä kuukausihinnalla – tutustu GS Rent-palveluun! 

Kenelle?

Pro-malli soveltuu erityisesti yrityksille, jotka haluavat tarjota joko työntekijöilleen tai asiakkailleen mahdollisuuden edistää aktiivisesti palautumista ja ennaltaehkäistä stressiä. Koska Recovery Pod Pro on yksityinen, suljettava lepotila, se on erinomainen ratkaisu tiloihin, joihin ei voida tai haluta rakentaa yksityisiä huoneita rentoutumis- ja palautumisohjelmien käyttöön. Tällaisia tiloja voivat olla esimerkiksi toimistot, kuntosalit tai hyvinvointiyritykset. Podin ohjelmien pituudet ovat 10­─40 minuuttia, joten niitä ehtii hyödyntää päivän aikana useampi henkilö.

Miten Pod Pro ja sen ohjelmat toimivat?

Asetut podissa makuuasentoon ja suljet podin vetämällä kattona toimivan rulokannen kiinni. Näin podista tulee täysin suljettu, yksityinen tila. Valitset podin seinässä olevasta ohjelmapaneelista haluamasi ohjelman: rentoutus, palautuminen tai aktivointi. Kussakin ohjelmassa on selkeä kuvaus siitä, mihin ohjelmat vaikuttavat ja millaisia hyötyjä niistä syntyy. Ohjelmien pituudet vaihtelevat 10 ja 40 minuutin välillä. Pro-mallin patjaa ei ole suunniteltu nukkumiseen tai lepäämiseen, vaan ainoastaan valitun hoito-ohjelman vastaanottamiseen.

Rentouttavat ohjelmat

Rentouttavilla ohjelmilla voidaan lievittää päänsärkyä sekä lihassärkyä, -kipua ja -jännityksiä myös selän alueella. Lisäksi rentouttava ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen.

Aktivoivat ohjelmat

Aktivoivat ohjelmat on tarkoitettu koko kehon vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustaamiseen sekä lihasjännityksen, päänsäryn ja kipujen lievittämiseen. Ohjelmia suositellaan käytettäväksi aamulla tai päivällä välittömän aktivoivan vaikutuksen vuoksi. Aktivoivia ohjelmia ei kannata käyttää, jos kärsii unihäiriöistä, kehollisesta stressistä tai on muulla tavoin herkkä värähtelystimulaatiolle.

Palauttavat ohjelmat

Palauttavat ohjelmat on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Ohjelmat lisäävät voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa sekä rentouttavat samalla lihaksia. Niitä voidaan käyttää esim. palautumiseen ja unen laadun edistämiseen urheilun jälkeen. Ohjelmat soveltuvat myös kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon.

Neurosonic-ohjelmat ja niiden luotettavuus

Neurosonic-teknologia on kehitetty Suomessa ja se ollut markkinoilla vuodesta 2011. Ohjelmien vaikutuksista on tehty useita eri tutkimuksia mm. stressin ja unihäiriöiden hoidossa sekä urheilusuoritusten seurannassa. Sekä tutkimukset että tuhansien asiakkaiden palautteet todistavat värähtelyn edesauttavan vaikutuksen stressin helpottumiseen, palautumisen tehostumiseen, unen laatuun ja kivunlievitykseen. Vaikka värähtelyhoidon ennaltaehkäisevästä ja hoitavasta vaikutuksesta on paljon tutkimusnäyttöä ja asiakaskokemuksia, Neurosonic ei ole lääkinnällinen laite eikä se korvaa lääkärin määräämää lääketieteellistä hoitoa. Ohjelmat eivät myöskään poista esim. tuki- ja liikuntaelimien ongelmia aiheuttavia juurisyitä.

Sijoittaminen ja siirtäminen

Podi on muotoilultaan linjakas ja ajaton. Siksi se sulautuukin hyvin erilaisiin ympäristöihin. Podin kyljet on mahdollista räätälöidä yrityksen omilla väreillä ja teippauksilla. Se on helppo siirtää paikasta toiseen esimerkiksi pumppukärryllä – käytännössä tuote on ”Plug and play”. Podi toimitetaan yleensä aina paikalleen asennettuna.

Kooltaan podi on kompakti ja se näyttää hauskalta sisustuselementeiltä yritysten tiloissa. Podit herättävät poikkeuksetta myönteistä kiinnostusta jo pelkällä ulkomuodollaan.

Turvallisuus ja huolto

Podilla on useiden lentokenttien hyväksymismerkintä, mikä kertoo tiukkojen paloturvallisuuskriteereiden täyttämisestä. Podi avataan ja suljetaan mekaanisesti, se ei ole lukittava, ja hätätilanteessa sen rulokansi irtoaa helposti. Sen patja ja pinnat on helppo pitää puhtaana. Podit valmistetaan Suomessa ja kootaan omassa tehtaassamme.

Tekniset tiedot ja materiaalit

Podin sivupaneelit ovat lasikuitua ja seinät koivuvaneria. Podin sisäseinät on verhoiltu tekstiilillä. Podissa on helposti puhtaana pidettävä keinonahkainen patja ja samasta materiaalista valmistettu niskatyyny.

Koko: Leveys 100 cm x korkeus 118 cm x pituus 227 cm

Paino: 200 kg

Ilmanvaihto: Luonnollinen, painovoimainen ilmanvaihto.

Valmistusmateriaali: Teräsrunko, koivuvaneriseinät, lasikuitusivupaneelit (styreenitön)

Podi toimistossa

Podi kuntosalilla tai hyvinvointiyrityksessä

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun organisaatiollesi. Kerro meille muutama sana tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä.