Urheilu ja hyvinvointi

Level up your recovery – GoSleep Pods for athletes

Erinomaisen kunnon saavuttaminen ja ylläpitäminen vaativat riittävää palautumista. Moni urheilija on kokenut tilanteen, jossa puutteellinen palautuminen estää suorituskyvyn kasvun kovasta treenistä huolimatta. Lepääminen ja palautuminen ei ole helppoa, jos kierrokset käyvät liian kovilla. Joskus palautumisen tarvetta on vaikea tunnistaa, sillä keho sopeutuu ajan kuluessa ylikuormitustilaan.

Rest is more.

Recovery Pod Pro -malli on aktiiviseen palautumiseen tarkoitettu podi. Podi on varusteltu matalataajuusvärähtelyä tuottavalla Neurosonic-patjalla. Matalataajuusvärähtely vaikuttaa ihmisen autonomiseen hermostoon. Patjan eri ohjelmilla voidaan auttaa käyttäjää palautumaan tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti urheilusuorituksista.

Koska Recovery Pod Pro on yksityinen, suljettava lepotila, se on erinomainen ratkaisu tiloihin, joihin ei voida tai haluta rakentaa yksityisiä huoneita rentoutumis- ja palautumisohjelmien käyttöön. Tällaisia tiloja voivat olla esimerkiksi toimistot, kuntosalit tai hyvinvointiyritykset. Podin ohjelmien pituudet ovat 10─40 minuuttia, joten niitä ehtii hyödyntää päivän aikana useampi henkilö.

Tuotteet

Recovery Pod Pro

Podi, jonka patjassa rentoutumista ja palautumista edistävä värähtelyteknologia

Recovery Pod Pro auki

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun organisaatiollesi. Kerro meille muutama sana tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä.