Lentokentät

Improve the customer experience at your airport

Jokainen lentomatkustaja tietää, millaista on nuokkua puoli-istuvassa asennossa koneessa ja kentällä.  Nukkuminen ei onnistu, ja vakaatasoon pääseminen on mahdotonta. Mitä pidempi matka, sitä väsyneempiä matkustajia. Ärtymystä lisää myös se, että matkustaessa ollaan jatkuvasti vieraiden ihmisten ympäröimänä. Siksi sekä työkseen matkustavat että lomailijat ovat erittäin kiinnostuneita maksamaan tilaisuudesta levätä tai sulkeutua omaan, yksityiseen tilaan lentokentällä.

Rest is more.

Myös meitä väsytti ja ärsytti. Ihmettelimme, miten on mahdollista, että kentillä ei ole tiloja tai mahdollisuutta lyhytaikaiseen lepoon yksityisyydessä. Ratkaisimme ongelman kehittämällä GoSleep-podit. Niissä matkailija pääsee sulkeutumaan yleisessä odotustilassa täysin yksityiseen tilaan. Ja mikä parasta: vaakatasoon, oikeaan nukkumisasentoon! Podit mahdollistavat lyhytaikaisen nukkumisen ja täydentävät lentokenttähotellien tarjontaa. Ne vähentävät merkittävästi lattioille leiriytyvien matkustavien määrää, koska podeja voi vuokrata tunnista muutamaan tuntiin. Podeilla on lentokentillä erinomaiset käyttöasteet ja ne ovat GoSleep-operaattoreille erittäin tuottoisia. Podeista tulee myönteistä palautetta asiakkailta ja ne parantavat selkeästi lentokenttien asiakaskokemusta.

Lentokentille ja lentokenttien eri operaattoreille tarjoamme tuottoihin perustuvaa yhteistyökumppanuutta. Lue lisää podeista, jotka valloittavat parhaillaan lentokenttiä, business loungeja ja odotustiloja ympäri maailmaa.

Tuotteet

Recovery Pod

Lepäämiseen ja palautumiseen tarkoitettu podi

Recovery Pod auki

Recovery Pod Pro

Podi, jonka patjassa rentoutumista ja palautumista edistävä värähtelyteknologia

Recovery Pod Pro auki

Iglooo Pod

Tilava podi, joka yhdistää työskentelyn ja levon yksityisessä tilassa

Iglooo Pod auki

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun organisaatiollesi. Kerro meille muutama sana tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä.