24/7-työpaikat ja odotustilat

Resting revolution at work ─ GoSleep pods for 24/7 spaces

Maailma ei pyöri ilman vuoro- ja päivystystyötä. Vuorotyöläiset jos ketkä tietävät käytännössä, miten tärkeää lepo on palautumisen ja työkyvyn kannalta. Jos työssä saa ja voi levätä tai nukkua, se on parasta tehdä vaakatasossa ja omassa rauhassa. Joillakin työpaikoilla myös asiakkaat tarvitsevat yksityisen lepotilan.

Rest is more.

GoSleep-podit tarjoavat yksityisen lepotilan 24/7-työpaikoille ja niiden odotustiloihin. Laki edellyttää lepomahdollisuuden järjestämistä useimmiten vuorotyötä tekeville työntekijöille. Lepotiloja onkin monilla työpaikoilla, kuten sairaaloissa, odotustiloissa, energia- ja sähköntuotannossa sekä pelastustoimessa. Joillakin työpaikoilla lepotilan järjestäminen ei ole pakollista, mutta sellainen koettaisiin tarpeelliseksi. Asiakkaille ei välttämättä ole järjestetty erillisiä lepotiloja, vaikka niille olisi usein selkeä tarve. (tekstiosa a)

GoSleep on työpaikalla lepäämisen vallankumous – joustava tapa tuoda täysin yksityinen lepopaikka yleiseen tilaan ilman lepohuoneremonttia tai lisätilan vuokrausta. Podeilla voidaan joustavasti lisätä lepopaikkojen määrää. Podeja on helppo siirtää paikasta toiseen.

Podit ovat kustannustehokas tapa järjestää lepo- tai nukkumistila tai lisätä uusia nukkumispaikkoja työpaikoille ja odotustiloihin. Podit voidaan sijoittaa sopivaan rauhalliseen aulaan tai muuhun väljään tilaan. On edullisempaa käyttää nykyisiä neliöitä, kuin rakentaa erillinen lepohuone. Podit ovat muotoilultaan ajattomia ja siksi ne sulautuvat ja sopivat hyvin erilaisiin ympäristöihin. Podeja voidaan sijoittaa useita vierekkäin, ne vievät vähän tilaa, ja ovat helposti siirrettäviä.

Tuotteet

Recovery Pod

Lepäämiseen ja palautumiseen tarkoitettu podi

Recovery Pod auki

Recovery Pod Pro

Podi, jonka patjassa rentoutumista ja palautumista edistävä värähtelyteknologia

Recovery Pod Pro auki

Iglooo Pod

Tilava podi, joka yhdistää työskentelyn ja levon yksityisessä tilassa

Iglooo Pod auki

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun organisaatiollesi. Kerro meille muutama sana tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä.