Recovery Pod

Recovery Pod on lyhytaikaiseen lepoon, nukkumiseen ja palautumiseen tarkoitettu yksityinen, suljettava makuutila 24/7-työpaikoille, toimistoihin ja lentokentille. Podien idea on tarjota täysin yksityinen lepotila muiden katseilta suojassa, mutta yleiseen tilaan sijoitettuna.

Nyt voit saada lepoa ja palautumista kiinteällä kuukausihinnalla – tutustu GS Rent-palveluun!

Miten podi toimii?

Asetut podissa makuuasentoon ja suljet podin vetämällä kattona toimivan rulokannen kiinni. Näin podista tulee täysin suljettu, yksityinen tila. Rulokansi on hengittävää materiaalia. Podin ilma vaihtuu painovoimaisesti; ilma sisällä podissa pysyy yhtä raikkaana, kuin podia ympäröivä tilan ilma. Kanteen tehty rei’itys läpäisee hienoisesti valoa ja tekee tilasta miellyttävän hämärän. Kansi ei ole kuitenkaan läpinäkyvä, joten ulkopuolella olevat henkilöt eivät näe podin sisälle.

Jalkopäässä, patjan alla, on avattava säilytystila, jonne voit asettaa henkilökohtaiset tavarasi. Tila on mitoitettu lentolaukulle. Podin kansi avataan ja suljetaan mekaanisesti käsin vetämällä. Podi ei ole lukittava ja sen sisään ei ole mahdollista jäädä jumiin. Podissa on myös C-USB liitäntä. Podissa lepäämisen teho perustuu yksityisyyteen, kukaan ei näe sinua eikä tule keskeyttämään lepoasi vahingossa. Kansi auki oleva podi on merkkinä siitä, että se ei ole varattu.

Sijoittaminen ja siirtämäinen

Podi on muotoilultaan linjakas ja ajaton. Siksi se sulautuukin hyvin erilaisiin ympäristöihin. Podin kyljet on mahdollista räätälöidä yrityksen omilla väreillä ja teippauksilla. Se on helppo siirtää paikasta toiseen esimerkiksi pumppukärryllä – käytännössä tuote on ”Plug and play”.

Kooltaan podi on kompakti ja niitä on mahdollista sijoittaa vierekkäin, lähelle toisiaan.  Podit näyttävät hauskoilta sisustuselementeiltä yritysten tiloissa ja herättävät poikkeuksetta myönteistä kiinnostusta.

Turvallisuus ja huolto

Podilla on useiden lentokenttien hyväksymismerkintä, mikä kertoo tiukkojen paloturvallisuuskriteereiden täyttämisestä. Podi avataan ja suljetaan mekaanisesti, se ei ole lukittava ja hätätilanteessa sen rulokansi irtoaa helposti. Recovery Podissa ei ole rikkimenevää tai huoltoa vaativaa elektroniikkaa. Sen patja ja pinnat on helppo pitää puhtaana. Podit valmistetaan Suomessa ja kootaan omassa tehtaassamme.

Tekniset tiedot ja materiaalit

Podin seinät ovat tukevaa, mutta kevyttä lasikuitua. Pod on verhoiltu allergiaystävällisellä tekstiilillä. Podissa on keinonahkainen xx värinen patja ja samasta materiaalista valmistettu tyyny.

Koko: Leveys 100 cm x korkeus 118 cm x pituus 227 cm

Paino: 185 kg

Ilmanvaihto: Luonnollinen, painovoimainen ilmanvaihto.

Valmistusmateriaali: Teräsrunko, koivuvaneriseinät, lasikuitusivupaneelit (styreenitön)

Podi toimistossa

Podi 24/7-työpaikalla

Podi lentokentällä

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun organisaatiollesi. Kerro meille muutama sana tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä.