Toimistot

Symbol of workplace well-being – GoSleep pods for offices

Meidän mielestämme toimistojen edelläkävijät ovat niitä, jotka uskovat inspiroivan yhteisöllisyyden ja keskittymisen voimaan työn tuottavuuden moottorina. He rakentavat inspiroivia ja keskittymistä tukevia työympäristöjä ja auttavat työntekijöitään palautumaan valtavalta ärsyketulvalta työpäivän aikana. Nämä yritykset haluavat saada ihmiset toimistoille, koska siellä on kiva olla!

Rest is more.

Myös me haluamme, että työpaikalla on kiva olla. Ärsykkeiden ja tietotulvan määrä arjessamme on valtava. Ihmisillä on vakavia ongelmia keskittymisen ja palautumisen kanssa. Mitä kuormittuneemmaksi keho ja mieli tulevat, sitä tehottomammaksi me tulemme. Lepo ja siitä syntyvä palautuminen ovat meille perustarpeita. Siksi yksi isoimmista haasteista työpaikoilla on se, miten työntekijöitä voidaan auttaa palautumaan työpäivän aikana.

Tutkimukset todistavat, että säännöllinen, n. 15─20 minuutin tauko tai lepohetki ilman aktiviteettejä laskee kehon stressitilaa ja palauttaa keskittymiskykyä. Palautunut ihminen saa lyhyemmässä ajassa enemmän aikaan kuin väsynyt ja stressaantunut ihminen. Palautuminen on kuitenkin vaikeampaa kuin uskosi, sillä toimistoissa ei ole tähän tarkoitukseen tiloja. Työpaikoilla on sohvia tai säkkituoleja ja niillä on lupa levätä. Yksin oleminen ja kaikkien ärsykkeiden poissulkeminen on kuitenkin vaikeaa, jos ympärillä liikkuu muita ihmisiä.

Meitä kiinnostaa lepo ja sen hyvää tekevä voima. GoSleepin podit on suunniteltu alun perin lentokenttiä varten; ne mahdollistavat lyhyen, yksityisen levon podin sisällä, suljetussa tilassa, suojassa muiden katseilta. Siksi podit kiinnostavat nyt myös toimistoja – yksi tai useampi podi toimistossa tarjoaa ihanan, yksityisen rauhan ilman, että muut näkevät podin sisään. Podissa henkilö pääsee katkaisemaan hektisen työpäivän hetkeksi ja sulkemaan pois kaikki ärsykkeet. Palautuminen ei vaadi nukkumista, pelkkä lepo makuuasennossa noin vartin ajan riittää.

Tuotteet

Recovery Pod

Lepäämiseen ja palautumiseen tarkoitettu podi

Recovery Pod auki

Recovery Pod Pro

Podi, jonka patjassa rentoutumista ja palautumista edistävä värähtelyteknologia

Recovery Pod Pro auki

Iglooo Pod

Tilava podi, joka yhdistää työskentelyn ja levon yksityisessä tilassa

Iglooo Pod auki

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun organisaatiollesi. Kerro meille muutama sana tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä.